Ingredientai
Vištienos kumpeliai
400
g
Aliejus
1
šaukštas
SANTA MARIA mėsos prieskoniai su čiobreliais
1
šaukštas
Raudonieji svogūnai
40
g
Marinuoti artišokai
40
g
Gražgarstės
40
g
Vyšniniai pomidoriukai
150
g
Balzaminis actas
1
šaukštas
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite aliejų su prieskonių mišiniu ir ištepkite juo vištienos kumpį.
Palikite pastovėti apie 20 min.
Vištieną suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 12 min.
Patiekite vištienos iešmelius su gražgarstės salotomis, pomidorų skiltelėmis, marinuotais artišokais ir raudonaisiais svogūnais.
Ant salotų užpilkite balzaminio acto ir aliejaus ar tzatziki padažo.
Atsiliepimai