Dešrainis su arbūzų-braškių salsa ir fetos sūriu – užkandžių užkandis. Reikės pasistengti, kol pagaminsite, bet pastangos to vertos. Dešrainis su arbūzų-braškių salsa ir fetos sūriu puoškite bazilikų lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Arbūzą, braškes ir svogūną supjaustykite kubeliais. Pagardinkite aliejumi ir prieskoniais.

2. Ant įkaitinto grilio dėkite MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ ir pieniškas dešreles. Kepkite iš visų pusių 1–2 min.

3. Į iškeptas bandeles supilkite majonezą, garstyčias, pomidorų padažą ir sudėkite dešreles.

4. Dešrainius pjaustykite griežinėliais, sudėkite į lėkštę, uždėkite ant viršaus arbūzų salsos ir sudėliokite kubeliais pjaustytą fetos sūrį.

5. Papuoškite bazilikų lapeliais ir pagardinkite pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai