Sutikite: naminiai desertai – patys gardžiausi. Neabejotinai toks bus ir šis desertas, kuris skoniu nė kiek nenusileidžia populiarajam šokoladui. Išbandykite šį desertą – įsitikinsite patys.

Gaminimo eiga

* Į prikaistuvį suberkite cukrų ir maišydami išlydykite jį iki tamsiai rudos spalvos. Tada įmaišykite sviestą, kai jis visiškai ištirps, supilkite grietinėlę (140 ml) ir užvirkite.

* Atvėsinkite ir įmaišykite žemės riešutus.

* Dubenėlyje sumaišykite smulkintus šokoladinius sausainius, cinamoną ir grietinėlę (40 ml), atidėkite vėlesniam naudojimui.

* Plaktuvu išplakite kreminį sūrį, grietinėlę(80 ml) ir vanilę. Supilkite ištirpintą juodąjį šokoladą ir gerai išmaišykite.

* Į stiklinę dėkite sausainių masę, tada pilkite karamelę su riešutais ir pabaigoje – kakavinį kremą. Ant viršaus pabarstykite kakavos miltelių. Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai