Ingredientai
Apelsinai
50
g
Bananai
50
g
Obuoliai
50
g
Krakmolas
15
g
Desertų tešla
200
g
Cukraus pudra
5
g
Mėtos
1
šakelė
Kiaušinių baltymai
200
g
Kiaušinių baltymai
200
g
Krakmolas
50
g
Kvietiniai miltai
50
g
Gaminimo eiga
Obuolius, apelsinus ir bananus supjaustykite 1,5 cm dydžio gabalėliais ir apvoliokite krakmole.
Mikseriu suplakite desertų tešlą ir iš jos aplink vaisių gabalėlius formuokite į spurgas panašius rutuliukus. Juos sudėkite į iki 170 laipsnių įkaitintą gruzdintuvę.
Kepkite, kol rutuliukai taps gelsvai rudi. Paruoštą desertą sudėkite į lėkštę, pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite mėtos šakele.
Desertų tešlai paruošti mikseriu išplakite kiaušinių baltymus, tada sudėkite krakmolą ir vėl plakite iki vientisos masės.
Atsiliepimai