Porcijos: 2
Daržovėms ikupuojant virtuvę ruoškite cukinijų lazdeles su aštriu padažu. Gardus ir nekaloringas patiekalas. Cukinijų lazdeles papuoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Cukiniją supjaustykite lazdelėmis.

2. Į pjaustytas cukinijas sudėkite šaukštą majonezo, garstyčias, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.

3. Pamarinuotas cukinijų lazdeles sudėkite į džiūvėsėlius ir juose apvoliokite.

4. Cukinijų lazdeles kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 10 min.

5. Majonezą sumaišykite su siračos padažu.

6. Iškeptas cukinijos lazdeles sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu.

7. Papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai