Ingredientai
Bulvės
8
vnt.
Sviestas
50
g
Agurkai
8
vnt.
SANTA MARIA persilado prieskonių mišinys
1
šaukštelis
Vanduo
100
ml
Actas
1
šaukštas
SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje
pagal skonį
Cukrus
30
g
Krapai
10
g
Bazilikai
10
g
Mėtos
10
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Virkite bulves (skustas arba neskustas), kol suminkštės, ir apkepkite svieste, kol gražiai paruduos.
Pabarstykite bulvių prieskonių mišinio.
Supjaustykite agurkus storesniais griežinėliais.
Sumaišykite vandenį, actą, cukrų, druską, bazilikus, krapus ir mėtas. Sudėkite agurkus į marinatą. Jei norite, galite tai padaryti diena anksčiau.
Apibarstykite patiekalą SANTA MARIA persilado prieskonių mišiniu ir patiekite.
Atsiliepimai