Ingredientai

Čiobreliai pagal skonį
Raudonėliai pagal skonį
Mairūnai pagal skonį
Bazilikai pagal skonį
Pomidorų pasta 4 šaukštai
Miltai 3 šaukštai
Čiobreliai pagal skonį
Raudonėliai pagal skonį
Mairūnai pagal skonį
Bazilikai pagal skonį
Druska pagal skonį
Miltai 2 stiklinės
Cukrus 1 šaukštelis
Druska 1 šaukštelis
Aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Sumaišykite tešlai nurodytus produktus. Kepkite blynus keptuvėje ant lydyto sviesto.

Padažui išlydykite keptuvėje sviestą. Suberkite miltus, išmaišykite. Po truputį supikite pieną, suberkite prieskonius, druską ir pipirus. Kaitinkite padažą ant vidutinio kaitrumo viryklės, maišykite, kol sutirštės (konsistencija turi būti kaip vidutinio riebumo grietinės).

Daržoves įdarui suberkite į keptuvę, įdėkite pomidorų pastos, įpilkite vandens, suberkite prieskonius ir pamaišydami troškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skysčiai.

Formą su nuimamais kraštais ištepkite sviestu, ant dugno įtieskite sviestinio popieriaus, dėkite blyną, ant jo – gabalėlį sviesto, tada sudėkite blynus ant kraštų taip, kad jie šiek tik dengtų vienas kitą, o kraštai kabėtų į išorę. Tada įklokite blyną, ant jo uždėkite kelis gabalėlius sviesto, uždėkite dar vieną blyną.

Uždėkite pusę įdaro, užpilkite trečdaliu padažo, apibarstykite sūriu. Uždėkite blyną, patepkite jį sviestu, dar du blynus, tada uždėkite smulkintą vištienos krūtinėlę. Paskui vėl sluoksnį iš trijų blynų, ant jų – likusį įdarą, apliekite padažu, pabarstykite sūriu, uženkite blynų kraštus į centrą, aptepkite sviestu, na ir uždėkite dar tris blynus, o juos patepkite sviestu.

Kepkite blynų pyragą 200 laipsnių karštumo orkaitėje 30 min., tada apibarstykite sūriu ir pakepkite dar 10 min. apibarstykite krapais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai