Gaminimo eiga

Prieš naudojimą sluoksniuotą tešlą palaikyti kambario temperatūroje.

Į maltą mėsą įdėti druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių ar prieskoninių žolelių, grietinės. Į stačiakampės formos sluoksniuotos tešlos lakštą įdėti mėsos įdaro, lakštą užlenkti, kad gautųsi kvadratas, su šakute apeiti aplink ir suspausti.

Pyragėlius aptepti kiaušinio ir šlakelio vandens plakiniu. Ant viršaus dėti tarkuoto kietojo sūrio kauburėlį, sezamo sėklų. Kepti apie 25 – 30 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Labai skanu su pomidorų padažo – grietinės ar pomidorų padažo – majonezo padažu, arba taip, kaip kam patinka.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai