Ingredientai
agurkų
2
kg
IKI aitriosios paprikos
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
svogūnų laiškų
2
vnt.
sojų padažo
2
v. š.
ryžių acto
1
v. š.
„Sriracha“ padažo
0.5
a. š.
cukraus
1
v. š.
sezamų sėklų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Agurkus, IKI aitriąją papriką, česnako skiltelę supjaustykite plonais griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.
2. Į pasirinktą dubenį sudėkite pjaustytus produktus, pilkite sojų padažą, ryžių actą, „Sriracha“ padažą, berkite cukrų, viską gerai išmaišykite.
3. Pagardinkite svogūnų laiškais ir apibarstykite sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai