Ingredientai
keptos vištienos
200
g
keptų marinuotų paprikų
100
g
svogūno
0.5
vnt.
marinuotų Chalapos paprikų
1
saujelė
majonezo
1
v. š.
tarkuoto sūrio
2
saujos
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
tortilijų
3
vnt.
petražolių
1
sauja
Porcijos: 2
Pietums – tortiliju suktinukai. Patiekalas greitai paruošiamas ir tikrai neatsibodęs. Iškeptus tortilijų suktinukus apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Gaminimo eiga
* Vištieną susmulkinkite. Paprikas, svogūną ir Chalapos paprikas supjaustykite kubeliais.
* Įdėkite majonezo, saują tarkuoto sūrio. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
* Ant tortilijų dėkite gautą įdarą ir suvyniokite. Supjaustykite griežinėliais.
* Sudėkite į kepimo skardą ir apibarstykite likusiu tarkuotu sūriu.
*Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
* Iškeptus tortilijų suktinukus apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai