Gaminimo eiga

1. Mažoje keptuvėje su aliejumi apkepkite dešreles, apkepus supjaustykite mažesniais gabalėliais, sudėkite atgal į keptuvę ir dar pakepkite iš abiejų pusių.

2. Dešrelėms apkepus, sudėkite pjaustytus česnakus, aitriąsias paprikas, svogūnus ir rozmarinų lapelius. Viską permaišius apkepkite, kol svogūnai suminkštės, sudėkite pomidorus, druskos, pipirų ir troškinkite apie 10 min.

3. Makaronus išvirkite verdančiame sūdytame vandenyje, kiek nurodyta ant pakuotės.

4. Išvirtus makaronus sudėkite į lėkštę, ant viršaus sudėkite dešrelių bei daržovių troškinį ir užberkite baziliko lapelių.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai