Ingredientai

druskos žiupsnelis
obuolio 1 vnt.
saliero 0.5 vnt.
majonezo 2 v. š.
špinatų lapų 0.5 saujelės

Gaminimo eiga

1. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėkite kepti vištienos filė, pabarstykite prieskoniais.

2. Susmulkinkite mėlynąjį kopūstą, smulkesniais griežinėliais supjaustykite obuolį, salierą. Įstrižomis juostelėmis supjaustykite iškeptą vištieną.

3. Lėkštės vidurį patepkite majonezu, ant viršaus dėliokite pjaustytą mėlynąjį kopūstą, špinatus, obuolius, vištieną, salierą. Užpilkite alyvuogių aliejaus ir užberkite graikinių riešutų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai