Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako 1 skiltelė
druskos žiupsnelis
Verdančio vandens (kad apsemtų makaronus)
rozmarino 2 šakelės

Gaminimo eiga

1. Svogūnus, česnakus, IKI petražoles susmulkinkite.

2. Susmulkintas prieskonines daržoves sumaišykite su veršiena, pagardinkite druska, pipirais ir suformuokite vyšninio pomidoro dydžio rutuliukus.

3. Į pasirinktą skardą dėkite IKI makaronus ir užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite druskos, dėkite vyšninius pomidorus, pusiau perpjautas mažąsias paprikas, suformuotus veršienos rutuliukus, IKI rozmarino, alyvuogių aliejaus.

4. Dėkite kepti į 180 °C temp. įkaitintą orkaitę 20–30 min., iškepus užtarkuokite kietojo sūrio ir pagardinkite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai