Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
IKI petražolių
1
sauja
veršienos
400
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
makaronų
300
g
Verdančio vandens (kad apsemtų makaronus)
vyšninių pomidorų
2
saujos
mažųjų paprikų
2
vnt.
rozmarino
2
šakelės
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
kietojo sūrio
50
g
baziliko lapelių
3
šakelės
Gaminimo eiga
1. Svogūnus, česnakus, IKI petražoles susmulkinkite.
2. Susmulkintas prieskonines daržoves sumaišykite su veršiena, pagardinkite druska, pipirais ir suformuokite vyšninio pomidoro dydžio rutuliukus.
3. Į pasirinktą skardą dėkite IKI makaronus ir užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite druskos, dėkite vyšninius pomidorus, pusiau perpjautas mažąsias paprikas, suformuotus veršienos rutuliukus, IKI rozmarino, alyvuogių aliejaus.
4. Dėkite kepti į 180 °C temp. įkaitintą orkaitę 20–30 min., iškepus užtarkuokite kietojo sūrio ir pagardinkite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai