Ingredientai
vyšninių pomidorų
1
sauja
agurko
1
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
smulkintų salotų
3
saujos
kaparėlių
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
citrinos sulčių
1
v. š.
IKI konservuoto tuno aliejuje
1
indelis
smulkintų konservuotų agurkėlių
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Salotos su tunu – vienas iš tų patiekalų, kur paruošiama, kaip sakoma, per mirksnį. Gaivumo suteiks šviežių ir rauginų daržovių derinys. Gardinkite salotas su tunu druska ir pipirais.
Gaminimo eiga
1. Vyšninius pomidorus pjaukite per pusę, agurkus supjaustykite kubeliais, svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais.
2. Salotas sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis ir kaparėliais. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
3. Ant salotų dėkite IKI tuną ir viską apibarstykite smulkintais konservuotais agurkėliais. Pagardinkite salotas su tunu druska ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai