Ingredientai
paprikos
1
vnt.
pomidorų
3
vnt.
mėlynųjų svogūnų
1
vnt.
česnako
4
skiltelės
riešutų
1
sauja
IKI alyvuogių aliejaus
50
ml
raudonojo vyno acto
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. MANTINGA tamsią itališką čiabatą kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10 min.
2. Visas daržoves supjaustykite stambiomis dalimis, česnakinį batoną suplėšykite. Į kepimo skardą dėkite pjaustytas daržoves, batoną, riešutus, viską apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi, raudonojo vyno actu ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min.
3. Visus keptus produktus sudėkite į virtuvinį trintuvą, galite pagardinti druska ir pipirais, trinkite iki vientisos konsistencijos.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai