Reikia užkandžių? Gaminkite pyragėlius su troškintais kopūstais ir grybais. Jau ne kartą įrodyta, kad sluoksniuotos tešlos gaminiai puikiai pateisina lūkesčius. Iškeptus pyragėlius su troškintais kopūstais ir grybais papuoškite krapais

Gaminimo eiga

* MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą lapeliais atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

* Svogūnėlį ir česnaką supjaustykite smulkiais kubeliais.

* Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkintus svogūnus, česnaką ir pievagrybius.

* Viską pagardinkite druska, pipirais ir sudėkite troškintus kopūstus. Gerai išmaišykite ir atvėsinkite.

* Atitirpusią tešlą supjaustykite trikampėliais ir jų vidurį subadykite šakute. Sudėkite troškintus kopūstus su grybais. Šonus aptepkite kiaušinio plakiniu.

* Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min. Iškeptus pyragėlius papuoškite krapais, berkite pipirų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai