Ingredientai
paprikos
1
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
IKI aitriosios paprikos
1
vnt.
konservuotų pupelių
400
g
IKI petražolių
1
sauja
acto
1
v. š.
maltų kalendrų
žiupsnelis
aliejaus
4
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Papriką, mėlynąjį svogūną, supjaustykite kubeliais, aitriąją papriką – griežinėliais.
2. Aitriąją ir paprastą paprikas kepkite keptuvėje maišydami, kol pasidarys minkštos 4–6 min.
3. Į indą dėkite konservuotas pupeles, keptas paprikas, pjaustytą mėlynąjį svogūną, pjaustytas petražoles, įpilkite acto ir aliejaus. Pagardinkite kalendromis, druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai