Mėsainis su riešutų sviestu ir šonine patiks ieškantiems gurmaniško skonio. paruošite per 15 minučių. Mėsainį su riešutų sviestu ir šonine valgykite, kol neatšalo.

Gaminimo eiga

* Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai per pusę ir pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi iš abiejų pusių.

* Vištienos krūtinėlę dėkite kepti ant grilio po 3–4 min. iš abiejų pusių.

* Šalia suguldykite šoninės juosteles ir kepkite po 1–2 min. iš abiejų pusių, kol apskrus.

* Dubenyje sumaišykite ryžių actą, sojų padažą, sezamų aliejų, riešutų sviestą ir aitriųjų paprikų dribsnius. Gerai išmaišykite iki majonezo konsistencijos. Įmaišykite „Hoisin“ padažą.

* MANTINGA mėsainio bandeles su sezamais „Cosmos“ apskrudinkite ant grilio po 1 min. iš abiejų pusių.

* Apkeptas bandeles patepkite gautu padažu.

* Ant apatinės bandelės, pateptos padažu, dėkite vištienos krūtinėlę, sūrio riekelę, pusę kiekio šoninės, tada – likusią vištieną, sūrį, šoninę ir šaukštą padažo. Uždėkite viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai