Ingredientai
MANTINGA kruasanų su aviečių įdaru
0.5
pakelio
IKI pieno
300
ml
kakavos
1
v. š.
cukraus
1
v. š.
mažų zefyrų
2
v. š.
Kai ryte niekur nereikia skubėti, pasigaminkite kakavos su zefyrais. Desertinis gėrimas su gardžiai kvepiančiais kruasanais – kone tobulo ryto scenarijus. Mėgaukitės kakava su zefyrais, kol ji karšta.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA kruasanus išimkite iš pakelio ir palaikykite kambario temperatūroje 30–40 min. Atitirpinus kepkite orkaitėje 170 °C temp. 16–18 min.
2. IKI pieną užvirinkite kartu su kakava ir cukrumi.
3. Gautą kakavos su zefyrais gėrimą papuoškite zefyrais ir patiekite su iškeptais kruasanais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai