Ingredientai
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5
pakuotės
aliejaus
1
v. š.
mėgstamų dešrelių
2
vnt.
krapų
1
saujelė
fetos sūrio
50
g
česnako
1
skiltelė
jogurto
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
špinatų lapelių
1
saujelė
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Porcijos: 2
Dešrainiai su jogurtu ir feta – taip ir norisi išbandyti naują skonį. Ypač pravers, jei laiką leidžiate gamtoje. Dešrainius su jogurtu ir feta pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ paskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių po 1 min.
* Dešreles apkepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
* Krapus susmulkinkite ir sumaišykite su smulkintu fetos sūriu, tarkuota česnako skiltele, jogurtu, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
* Į apskrudintas bandeles sudėkite špinatų lapelius, iškeptas dešreles ir ant viršaus dėkite jogurto padažą.
* Pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai