Ingredientai
ridikėlių su lapais
1
sauja
cukinijos
0.5
vnt.
džiovintų spanguolių
1
sauja
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
obuolių sidro acto
1
v. š.
virtų bulguro kruopų
100
g
kedrinių pinijų
1
saujelė
Porcijos: 1
Sočios ir gaivios – tokios yra bulguro ir ridikėlių salotos. Paruošiamos vos per porą minučių, tad tinkamos ruošti, kai itin stinga laiko. Patiekdami bulguro ir ridikėlių salotas apibarstykite kedrinėmis pinijomis.
Gaminimo eiga
* Ridikėlius pjaukite į keturias dalis, cukiniją pjaustykite griežinėliais.
* Daržoves maišykite su spanguolėmis, gardinkite aliejumi, druska, pipirais ir actu.
* Sudėkite virtas bulguro kruopas ir dar kartą išmaišykite.
* Dėkite į lėkštę ir apibarstykite kedrinėmis pinijomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai