Ingredientai
vidutinio brokolio
1
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
svogūnų laiškų
2
vnt.
smulkintų petražolių
2
v. š.
keptos vištienos
200
g
konservuotų kukurūzų
150
g
česnakinio padažo
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Jei dar neragavote šių brokolių salotų, suskubkite ištaisyti šią klaidą. Jos tokios sočios ir gaivios, kad galima valgyti ir kaip atskirą patiekalą. Brokolių salotos – puikus būdas vėsiuoju metu papildyti vitaminų atsargas.
Gaminimo eiga
1. Brokolių žiedynus nupjaustykite nuo koto ir nuplikykite verdančiu vandeniu.
2. Svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais, svogūno laiškus susmulkinkite.
3. Nuplikytus brokolių žiedynus sumaišykite su pjaustytais svogūnais, smulkintomis žolelėmis, plėšyta vištiena, kukurūzais. Viską pagardinkite druska ir pipirais.
4. Įmaišykite česnakinį padažą ir salotas gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai