Ingredientai
antienos filė
1
vnt.
ilgavaisio agurko
0.5
vnt.
druskos
žiupsnelis
acto
1
v. š.
cukraus
0.5
v. š.
ridikėlių su lapais
2
vnt.
ožkų pieno sūrio
50
g
aviečių
0.5
saujos
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aliejaus
šlakelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Antienos filė odą įpjaukite nepažeidžiant mėsos ir dėkite kepti oda ant dugno į šaltą keptuvę (ant vidutinės kaitros), kol odelė labai gerai apskrus. Dėkite į 180 °C temp. orkaitę ir kepkite 5–7 min., iškepus leiskite pastovėti 3–5 min.
2. Agurką supjaustykite juostelėmis, marinuokite druska, cukrumi, actu, viską gerai išmaišykite.
3. Antienos filė supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Šalia dėkite marinuotus agurkus, pusiau pjaustytus ridikėlius su lapais, plėšytą ožkų pieno sūrį ir avietes. Pagardinkite aliejumi, druska ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai