Šis vištienos receptas tiks ieškantiems gardaus ir sveiko patiekalo pietums ar vakarienei. Spalvingas kepsnys neabejotinai patiks ir vaikams. Patiekite vištieną, apibarstę petražolėmis.

Gaminimo eiga

* Vištienos krūtinėles įpjaukite skersai – pjūvius darykite maždaug kas 2 cm, tik neperpjaukite iki galo.

* Vištieną dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Į gautus plyšius įdėkite čiobrelio šakelių, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite 150 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

* Iš iškepusios vištienos išimkite čiobrelius, o į tarpus sudėkite griežinėliais pjaustytų daržovių – svogūno, pomidoro, cukinijos. Pasistenkite į kiekvieną griovelį įdėti kiekvienos daržovės – bus ne tik skanu, bet ir gražu.

* Ant vištienos uždėkite tarkuoto čederio sūrio. Šaukite į orkaitę ir 8 minutes kepkite 220 laipsnių temperatūroje.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai