Ingredientai
vištienos krūtinėlė
200
g
grietinėlė
30
ml
česnako granulės
1
a. š.
rūkyta paprika
1
a. š.
kvapieji pipirai
1
a. š.
druska
3
g
Apvoliojimui:
plaktas kiaušinis
1
vnt.
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
* Į trintuvą dėkite vištieną, pilkite grietinėlę, suberkite prieskonius ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
* Aliejumi pateptomis rankomis formuokite nedidelius vištienos kepsnelius ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Atvėsinkite.
* Atvėsusius kepsnelius apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, tada – džiūvėsėliuose ir dėkite į kepimo skardą.
* Paruoštus kepsnelius virkite iki 160 laipsnių įkaitintame aliejuje apie 10 minučių.
* Iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų likusius riebalus.
* Patiekite su mėgiamu padažu.
Atsiliepimai