Pasigaminkite naminių vištienos kepsnelių. Minkšti ir traškūs maltos vištienos gabalėliai patiks net patiems mažiausiems valgytojams. Patiekite vištienos kepsnelius su mėgiamu padažu.

Gaminimo eiga

* Į trintuvą dėkite vištieną, pilkite grietinėlę, suberkite prieskonius ir viską sutrinkite iki vientisos masės.

* Aliejumi pateptomis rankomis formuokite nedidelius vištienos kepsnelius ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Atvėsinkite.

* Atvėsusius kepsnelius apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, tada – džiūvėsėliuose ir dėkite į kepimo skardą.

* Paruoštus kepsnelius virkite iki 160 laipsnių įkaitintame aliejuje apie 10 minučių.

* Iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų likusius riebalus.

* Patiekite su mėgiamu padažu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai