Šis vaflių su lašišos ikrais receptas pravers ruošiantiems švenčių stalą. Tai išties gardus užkandis, o paruošiamas itin lengvai ir greitai. Vaflių su lašišos ikrais užkandžius puoškite krapų šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Belgiškų vaflių keptuvę patepkite išlydytu sviestu ir į ją dėkite atšildytą „Mantinga“ bemielės sluoksniuotos tešlos lakštą. Kepkite 8–10 minučių.

* Kreminį sūrį išmaišykite su smulkintais krapais, druska ir pipirais, pusės citrinos tarkuota žievele. Išmaišykite.

* Iškepusius vaflius supjaustykite vieno kąsnio dydžio gabalėliais.

* Ant kiekvieno gabaliuko viršaus uždėkite kremo ir ikrų. Puoškite krapo šakele.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai