Ingredientai
sviestas
180
g
kuminas
1
a. š.
cinamonas
1
a. š.
druska
2
a. š.
česnako granulės
1
a. š.
malta kajeno paprika
1
a. š.
virtos kukurūzų burbuolės
4
vnt.
petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 2
Jei vengiate valgyti kukurūzus, nes nepatogu juos graužti nuo burbuolės, šis receptas pakeis jūsų nusistatymą. Ketvirčiais pjaustytos ir paruoštos kukurūzų burbuolės bus puikus patiekalas pietums, o atvėsusios taps gardžiu užkandžiu. Keptus kukurūzus patiekdami apšlakstykite majonezu.
Gaminimo eiga
* Puode ištirpinkite sviestą, užvirkite, suberkite prieskonius, išmaišykite ir dar truputį pavirkite.
* Kukurūzų burbuoles supjaustykite nedideliais ketvirčiais ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
* Kukurūzus gerai apšlakstykite prieskoniais prisotintu sviestu ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Iškeptus apšlakstykite majonezu, apibarstykite kapotomis petražolėmis ir patiekite.
Atsiliepimai