Ingredientai
druska
pagal skonį
brokolis
1
vnt.
kiaušinis
1
vnt.
džiūvėsėliai
30
g
malta paprika
1
a. š.
česnako granulės
1
a. š.
čederio sūris
80
g
kietasis sūris
20
g
graikiškas jogurtas
70
g
Gaminimo eiga
* Brokolį supjaustykite stambiais žiedynais ir suberkite į pasūdytą vandenį. Virkite 10 minučių.
* Išimkite iš puodo ir palikite atvėsti.
* Brokolius susmulkinkite. Į gautą masę įmuškite kiaušinį, berkite maltą papriką, česnako granules, druską, džiūvėsėlius, smulkia tarka sutarkuotus čederio bei kietąjį sūrius ir viską gerai išmaišykite.
* Iš gautos masės formuokite brokolių bokštelius ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Patiekite su graikišku jogurtu.
Atsiliepimai