Aštrios coleslow salotos – skanus garnyras ir užkandis, kuris gali būti pagamintas iš kopūstų likučių. Aštrios coleslow salotos tinka kiekvienai progai.

Gaminimo eiga

* Smulkiai supjaustykite arba nulupkite raudonąjį ir baltąjį kopūstą.

* Sutarkuokite morką.

* Padažo paruošimas: vidutiniame dubenyje sumaišykite jogurtą, majonezą Sriracha padažą, citrinos žievelę, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.

* Kitame dideliame dubenyje sumaišykite raudonuosius, baltuosius kopūstus ir morkas. Sumaišykite su padažu, įpilkite kedrų riešutų, citrinos sulčių, svogūnų ir krapų.

* Patiekite šaltą arba kambario temperatūros.

* Laikykite šaldytuve sandariame inde iki 3-4 dienų.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai