Vyrų Biblija tituluojamas žurnalas „Men's Health“ tau siūlo tris itin paprastus, tačiau neapviliančius būdus, padėsiančius lytinį aktą pratęsti bent dvigubai ilgiau.

Visų pirma, patyrinėk savo racioną. Magniu turtingi maisto produktai (pavyzdžiui, špinatai) plečia tavo kraujagysles. O juk jos ir garantuoja iš kojų verčiančią erekciją. Suprantama, špinatus mėgsta toli gražu ne visi, tačiau įsivaizduok iš susižavėjimo beišsiplečiančias partnerės akis ir špinatų skonis nebeatrodys toks baisus.

Antras būdas gali pasirodyti keistokas, tačiau vieningai pripažįstama, jog jis yra veiksmingas. Jei jaučiate, kad orgazmas yra jau čia pat, dviem pirštais spustelėkite kapšelį per vidurį, tokiu būdu padalindami sėklides į dvi puses. Šis veiksmas padės atitolinti orgazmą.

Trečias būdas neturėtų jūsų nustebinti. Prezervatyvai mažina jautrumą, tad naudojant juos lytinis aktas tęsis ilgiau. Be to, seksas gali trukti ilgiau ir dėl kai kurių prezervatyvų sudėtyje esančių anestetikų – užsukus į vaistinę tau tiesiog reikia paaukoti kelias minutes ir pastudijuoti užrašus ant jų pakuočių.