Švelnus rokas


Atsigulk iš viršaus, bet vietoj aktyvių veiksmų judėk lėtai ir švelniai. Judink klubus, kad pajustum jo penį ir visa, kas šalia jo. Jei jis viduje – puiku: prie įėjimo į makštį daugiausia nervinių galūnių. Jei ne – taip pat gerai: tiesiog judėk ir abu jauskite malonumą.

Dvigubas uu-uch

Atsisėsk ant viršaus, suglausk jo kojas ir padirbėk rankomis. Po to įteik jam mėgstamiausią savo vibratorių ir tęsk. Arba įsigykite sekso žaisliuką, kuris vienu metu pamalonins jus abu.

Aukščiausio lygio „šuniuko“ poza

Ši poza puikiai tinka nedideliems peniams, nes užtikrina maksimaliai gilų įsiskverbimą. Bet kad būtų dar įdomiau, tegul jis kaitalioja judesius klubais ir liežuviu. Bus nepamirštama patirtis!

Glaudžiai susipynę

Atsigulkite į „šaukštelių“ pozą ir tegul jis patenkina tave analiniu būdu. Ko gero jums abiems bus malonu (tik nepamirškite lubrikanto). O jei tuo pat metu jis glostys tau klubus ir tarp šlaunų – gali pakilti ir į klitorinio orgazmo aukštumas.

Silikoninis šturmas

Jei misionieriaus poza jums nelabai tinka, galima ją modifikuoti su silikoniniu penio antgaliu. Jūs abu patirsite naujų pojūčių. O tam, kad jis negalvotu, kad tu šlykštiesi tikruoju jo pasididžiavimu, pabaigoje gali padirbėti ranka ar liežuviu.