Klitorio pagrindas paslėptas gilumoje ir puslankiu gaubia jos makštį. Tikėtina, kad daugeliui bus sunku suvokti, kad klitorio ilgis siekia per 10 cm. Ką tai reiškia? Ogi reiškia tai, kad egzistuoja daugybė klitorio stimuliavimo būdų, rašo leidinys „Men's Health“. Štai trys netikėti būdai, priversiantys ją aimanuoti iš malonumo.

Rask pagrindą

Dauguma vyrų dėmesį telkia tik į viršutinę klitorio dalį, o juk po ja esanti zona kur kas jautresnė. Klitorio pagrindas yra beveik paviršiuje – jį galima jausti per odą (primena savotišką ploną virvutę). Jį aptikęs rodomuoju ir viduriniuoju pirštu pradėk masažuoti sukamaisiais judesiais, judindamas pirštus tai pirmyn, tai atgal. Gali tai daryti ir liežuviu – kaip tik tau atrodo tinkamiausia ir maloniausia.

Ištyrinėk trikampius

Lotyniškai trikampio formos plotas, kur jai auga plaukai, vadinamas mons pubis. Spausdamas šią zoną stimuliuoji išorinę klitorio dalį. Delnu švelniai masažuok šią vietą, o pirštais stimuliuok patį klitorį. Dar šios zonos stimuliavimas sueities metu padės jai greičiau pasiekti orgazmą.

Nerk į vidų

Stiprus priekinės makšties sienelės spaudimas gali stimuliuoti itin jautrias vidines nervines jos klitorio galūnes. Gali būti, kad būtent todėl G taško stimuliavimas suteikia jai tokį stiprų malonumą. Po kokybiškos preliudijos įkišk vieną ar du pirštus į makštį ir pradėk lėtai masažuoti priekinę sienelę. Nepamiršk apie šią zoną ir lytinio akto metu. Gali išnaudoti pozas, kai ji būna viršuje.