Chabibas Nurmagomedovas yra įsitikinęs, jog jis jau seniai yra nusipelnęs kovoti dėl titulo, tačiau dėl tam tikrų motyvų UFC jam tokios dvikovos neskiria, nors atletas iš Rusijos tvirtina galįs Conorą McGregorą, tame pačiame „UFC 205” turnyre įveikusiam Eddie Alvarezą ir pirmą kartą UFC istorijoje tapusiam čempionu iš karto dvejose svorio kategorijose, „sudoroti kaip viščiuką“.

Nors Conoras McGregoras šiuos Chabibo Nurmagomedovo žodžius praleido pro ausį, kovotojas iš Rusijos nepraranda vilties, kad airis išgirs jo užgaulius žodžius ir užlips ant provokacijos kabliuko. Šį kartą Chabibas Nurmagomedovas savo potencialų varžovą įžeidė duodamas interviu Rusijos televizijos kanalui „360”.

„Kalbant atvirai, nenorėčiau greitai užbaigti kovos su McGregoru. Užimčiau dominuojančią padėtį ir skaldyčiau jam antausius. Grumdamasis su Michaelu Johnsonu aš paėmiau jo ranką ir atsargiai sukau, suprasdamas, kad turiu pakankamai laiko ir jog jis niekur nedings. Aš nenorėjau jo traumuoti. Tačiau jei man pasitaikys Conoras, aš, ko gero, jį sužalosiu“, - sakė MMA kovotojas.

Tiesa, jis pripažino, kad airių kovotojas galimai kovai būtų geriau pasiruošęs psichologiškai. „Jau pusantrų-dvejus metus jam skiriamas didžiulis dėmesys, ir jis geriau adaptavosi nei aš“, - sakė Chabibas Nurmagomedovas.