Net jei kasdienybėje mėgsti nutįsusius megztinius ir nunešiotus sportinius batus, teks atsisveikinti su šiais įpročiais. Patikėk – rezultatai verti pastangų.

Džinsai

Jei nori rimtai veikti, maukis „Levi’s 514s“ ar pan. džinsus. Žurnalo „Harper’s Bazaar“ tyrimas parodė, kad ši serija – gyvuliškos aistros katalizatorius. Ir nepamiršk išsilyginti džinsų.

Marškiniai

Marškiniai turi paryškinti bicepsus, bet neaptempti liemens. Teksaso universiteto apklausa parodė – tokia forma moterims atrodo seksualiausia. Jei eisi pirkti, rinkis tamsiai mėlynus marškinius – 85 proc. moterų balsavo už šią spalvą.

Odinė striukė

Ohajo universitete atliktas tyrimas parodė – lyderiauja odinė striukė. Tik žiūrėk, kad ji nepabrėžtų liemens ir nebūtų žemiau klubų (jei nenori sukelti asociacijų su filmu „Matrica“).

Verstos odos batai

Tokie batai atrodo gana rimtai, o tuo pačiu prie jų nereikia švarko, jie suteikia neformalų pojūtį. Tai, ko reikia.

Kaip reikėtų kvepėti

Neskubėk pilti ant savęs viso flakono. Šį vakarą pergalę atneš kiti kvapai – feromonai.

Pasitreniruok

Fiziniai pratimai didina testosterono lygį – net po 10 min. mankštos spinduliuosi feromonus. Patikėk – jos pasąmonė tai užfiksuos.

Švara

Turi būti švarus ir gaivus, kaip snieguolė ryto aušroje. Tik nepersistenk – daug antiperspirantų blokuoja poras, iš kurių sklinda natūralus tavo kvapas.

Išsimiegok

Kai pavargsti, organizmas nustoja gaminti už seksualumą atsakingus hormonus. Tad labai svarbu gerai išsimiegoti.

Kuo ją pavaišinti

Aforizmas „kelias į širdį – per skrandį“ tinka tiek vyrams, tiek moterims. Manai, ėrienos kepsnys su špinatais ir prieskoniai – nevykęs pasirinkimas? Dietologas Rickas Hay įsitikinęs, kad tai stiprus gundymo ginklas.

Ėrienos kepsnys

Niekas neprilygsta sultingam, baltymingam ėrienos kepsniui – kalbant apie serotonino, laimės hormono, gamybą. „Pakepinkite ėrieną ant kaitrios viryklės ir gausiai pabarstykite rozmarinais“, – pataria R. Hay. – Kvapas ją jaudins, dar neparagavus patiekalo. Ir pelnysi puikaus virėjo reputaciją.“

Špinatai

Špinatuose esantis vitaminas A ir jodas stimuliuoja jai antinksčius ir skydliaukę, taigi mergina nori kuo greičiau šokti į tavo lovą.

Burokėliai

Stimuliuoja azoto rūgšties gamybą organizme, o ši skatina kraujo pritekėjimą į lytinius organus, kas sukelia fizinius susijaudinimo požymius.

Graikiniai riešutai

Juose yra alfa amino rūgšties L-arginino, kuris suaktyvina organizme neuromediatrius, atsakingus už laimės pojūtį.

Salierai

Juose yra androstenolio – feromono, kuris automatiškai padarys tave dar patrauklesnį jos akyse.