Jūs jau buvote keliuose pasimatymuose – ir tai praktiškai viskas...O juk norisi daugiau! Nusivesk savo damą į vieną iš šių keturių pasimatymų, kurį tau siūlo vyrų auditorijai skirtas leidinys „Maxim“. Pamatysi, jie jus nuteiks intymumui net greičiau, nei bendras užstrigimas lifte (nors variantas su liftu taip pat neblogas).

Šokių pamoka

Šokių pamokoje galėsi kiek tik nori švelniai liesti merginą, nerizikuodamas pasirodyti priekabus. Skambant kokiai nors Lotynų Amerikos melodijai, galėsi lengvai ir nerūpestingai patekti į asmeninę merginos erdvę. O nuo fizinės veiklos išsiskirs džiaugsmo endorfinai. Tad kai muzika nutils, o pamoka baigsis, didelė tikimybė, kad mergina norės pratęsti fizinį aktyvumą.

Pasimatymas vyninėje

Kadangi tu esi doras žmogus ir neplanuoji aptemdyti merginos proto alkoholiu, pasikviesk ją į vyninę. Visų pirma, tai rafinuota. Be to, Florencijos universiteto tyrime, kurio rezultatai buvo paskelbti dar gūdžiais 2009 metais, teigiama, kad moterys, kurios geria raudoną vyną, daug labiau nori sekso nei tos, kurios geria kokteilius, stipresnius gėrimus ar visai nevartoja alkoholio. Be to, pasirinkęs vyninę, galėsi pademonstruoti merginai savo puikias žinias apie vynus.

Pasimatymas su kita pora

Čia svarbiausia išsirinkti tinkamą porą. Tau reikia jaunų, neseniai porą sukūrusių partnerių, kurie dar yra įsimylėjimo fazėje ir nuolat viešai vienas kitam rodo švelnius jausmus. Žinoma, tau nebus labai malonu stebėti, kaip bičiulis (koks ten jo vardas?) ir jo naujoji mergina (o kuo ji vardu?) trinasi kojomis ir nuolat laikosi už rankų. Užtat tavo merginai labai į naudą tai stebėti: ji greit užsinorės „taip pat“. O šalia būsi tu. Bingo.

Viso savaitgalio pasimatymas

„Kaip, nejaugi niekada nesi buvusi Paryžiuje?“, – nuoširdžiai nustebsi tu ir tuojau pat nupirksi du lėktuvo bilietus ir užsakysi du viešbučio numerius (arba taupymo sumetimais vieną numerį su dviem lovomis). Pamatysi, aplinkos pakeitimas, ilgas buvimas kartu ir architektūrinės grožybės suminkštins tavo damą. Ji pati naktį pasibels į tavo numerį (na, arba įsiropš į tavo lovą). Ir, beje, įrodyta, kad seksas viešbutyje būna vienas geriausių!