Įspūdingą beveik 13 tūkstančių moterų, neva patyrusių Warreno Beatty aistrą, skaičių 2010 metais pateikė aktoriaus biografas Peteris Biskindas. Tačiau dabar paaiškėjo kad vienas didžiausių Holivudo pleibojų, filmo „Boni ir Klaidas“ žvaigždė nebuvo nežemiško pajėgumo meilužis, kokiu jį vaizdavo aktoriaus biografas.

„Jūs tik pagalvokite, ką tai reiškia permiegoti su 12 775 moterimis. Tai reiškia, kad jūsų lovoje kone kiekvieną dieną turi atsidurti po kelias naujas moteris. Niekada niekam neapsukdavau galvos. Iš šiaip, aš esu geras vaikinas“, - duodamas interviu leidiniui „AARP“ sakė 79 metų aktorius, kuriam priskiriami romanai su tokiomis įžymybėmis kaip Madonna, Barbra Streisand, Carly Simon, Natalie Wood, Janice Dickinson ir kitomis.

Warrenas Beatty, 1975 m. Vida Press nuotr.

Pleibojaus ir kieto meilužio reputaciją pelnęs aktorius 1992-aisiais vedė 21 metais jaunesnę mylimąją, taip pat aktorę Annete Bening. Jam tuo metu buvo jau 54 metai. Su Annete Bening, padovanojusia jam keturis vaikus, jis iki šiol yra kartu.

„Ilgai laukiau. Kai susituoki būdamas 54 metų, jau turi santykių bagažą. Aš visada žinojau, kad noriu turėti vaikų. Žinojau, kad savo vaidmenį atliksiu gerai, ir norėjau jį suvaidinti su tuo žmogumi, kuris būtų norėjęs to paties. Aš – rūpestingas tėvas ir man net tenka kovoti su pačiu savimi, jog nebūčiau pernelyg rūpestingas“, - duodamas interviu leidiniui „AARP“ sakė svarbiausias praėjusio amžiaus Holivudo pleibojus.

Warrenas Beatty, 2016 m. Vida Press nuotr.