išstumia svetimą spermą

Nors galvojate apie savo pasididžiavimą kaip apie spermą išpurškiantį prietaisą, jis sukurtas gamtos dar ir tam, kad pašalintų konkurentų spermą, teigia amerikiečių mokslininkai. Galvutę dengianti apyvarpė per sueitį tarsi išstumia iš makšties svetimą spermą, kuri ten galėjo anksčiau patekti.

Gyvybingas kaip raitelis be galvos

Yra atvejų, kai pašalinama dalis penio ar jis visas (pavyzdžiui, vėžio atveju). Bet kaip ir raitelis be galvos, organas nemiršta, kai jam nupjauna galvutę. Vyrai ir toliau gali šlapintis, mylėtis ir ejakuliuoti, tvirtina brazilų mokslininkai.

Jis gali lemti vyro smegenų veiklą

Vyrų, kurių penis ramybės būsenos būna kiek pasisukęs į kairę ( o tokių dauguma), greičiausiai dominuoja kairysis smegenų pusrutulis, rašoma žurnale „Human Reproduction“. O tai susiję su dešinės rankos, dešinės kojos dominavimu ir kitomis kūno asimetrijos formomis. Kairysis pusrutulis svarbus kalbai, logikai ir matematikos skaičiavimams. Dešinys atsakingas už erdvinės, vizualios informacijos apdorojimą, konteksto nustatymą pagal kalbančiojo žodžius ir toną. Taigi jei jūsų penis pasisukęs į kairę, suprantama, kodėl gerai sekasi algebra, tačiau sunku pajusti aplinkinių nuotaikas.

Gali ejakuliuoti ir suglebęs penis

Įprasta manyti, kad be erekcijos nebūna ejakuliacijos. Bet matomas susijaudinimas nebūtinas, kad būtų išpurkšta sperma, teigia amerikiečių mokslininkai. Per ejakuliaciją susitraukinėja dubens raumenys, bet jie nėra neatsiejamai susiję su erekciją sukeliančiais procesais. Tad nors tai retenybė, ejakuliuoti galima ir su suglebusiu peniu.

Pustrečio metro skrydis

Tai paaiškėjo prieš daugelį metų darytų amerikiečių mokslininkų bandymų metu. Nuo to laiko jokių naujų duomenų nepasirodė, tik vieno neseniai atlikto eksperimento metu paaiškėjo, kad ejakuliacijos stiprumas tiesiogiai priklauso nuo orgazmo metu patiriamo pasitenkinimo laipsnio.

Sekso metu jis šypsosi

Prancūzų mokslininkai atkreipė dėmesį į penio formą sekso metu. Pasirodo, misionieriaus poza penis, įskaitant kūno viduje esančią dalį, sudaro išsilenkusią kreivę, kuri primena šypseną. Kodėl? Nagi todėl, kad jis patenkintas.