Nors Tysono Fury brūkštelėta frazė ir sukėlė daug triukšmo, tačiau nedaug kas tiki, jog tai galėjo būti nuoširdus prisipažinimas. Boksininkas dar 2009 metais vedė savo ilgametę drauge ir su ja auklėja du vaikus.

Be to, boksininkas garsėjai kaip mėgėjas laidyti liežuvį – savo laiku jis tvirtino, kad leidimas įregistruoti tos pačios lyties asmenų santuokas „atves velnią į žemę“, tvirtino, jog yra permiegojęs su 500 moterų, o žydus apkaltino tuo, jog jie „visiems plauna smegenis“.

Kur kas labiau įtikinamesnė atrodo versija, jog boksininkas jau dabar taip reklamuoja bokso pasaulyje ypač laukiamą revanšą – spalio 29 dieną Mančesteryje Tysonas Fury vėl pirštines surems su Vladimiru Kličko, iš kurio atėmė čempiono titulą pagal IBF (šis čempiono diržas iš Tysono Fury skandalingai buvo atimtas, kuomet jis atsisakė susitikti su būtinuoju pretendentu į titulą Viačeslavu Glazkovu) , IBO, WBO ir WBA versijas. Pirmąją bokso milžinų akistatą, surengtą praėjusių metų lapkritį, nežymia persvara po dvylika raundų trukusios kovos laimėjo Tysonas Fury – 27 metų britui tai buvo jo 25 kova ir 25 pergalė.

Keturiasdešimtmečio V. Kličko sąraše – 64 pergalės ir 4 pralaimėjimai per 68 dvikovas.

Apie tai, kad T. Fury ir V. Kličko revanšas bus ypatingai karštas, galima pajusti iš jų apsisvaidymo replikomis.

„Aš kovoju su vyruku, kuris nemoka laikyti liežuvio už dantų. Jo pasisakymai apie moteris, gėjų bendruomenę mane šokiravo. O kai jis kalbėjo apie žydus, tai nuskambėjo lyg Hitleris. Šis žmogus – imbecilas. Jis bokso pasaulį rodo neteisingoje šviesoje“, - savo būsimam priešininkui įgėlė V. Kličko.

T. Fury, žinoma, nuošalyje neliko. „Vladimiras paprasčiausiai yra neišsilavinęs žmogus ir nežino, kad Hitleris nužudė tūkstančius, jei ne milijonus romų. Vladimirai, tu mane labai įžeidei, nes daugybė mano protėvių buvo Hitlerio nužudyti“, - sakė „Gipsy King“ pravarde žinomas T. Fury, nepamiršęs varžovą apibūdinti kaip „ukrainiečių kvailelį“.

Prieš tai T. Fury, laikydamas rankose kirvį, pažadėjo savo varžovą nukirsti kaip seną didelį medį.