Dar visai neseniai 31 metų futbolininkui nuolatos buvo peršamos pačios įvairiausios merginos – nurodoma, kad futbolo dievaitis trumpesnius ar ilgesnius romanus buvo užmezgęs su keliolika įspūdingo sudėjimo gražuolių, tačiau neabejojama, jog iš tiesų jo sąrašas yra daug didesnis.

Tačiau po to, kai pradėjo plisti kalbos apie jo pernelyg artimą draugystę su Maroko kikboksininku Badru Hari, viskas apsisuko 180 laipsnių kampu: žiniasklaida ėmė atidžiai studijuoti jo nuotraukas socialiniuose tinkluose, iš kūno kalbos bandydama nuspėti, kokie ir kam skirti jausmai verda C. Ronaldo širdyje.

Pačiam futbolininkui audros žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose mažiausiai rūpi. Po šeštadienį Madrido „Real“ pergale pasibaigusio Čempionų lygos finalo rungtynių (lemiamą baudinį, žinoma, įmušė CR7), Cristiano Ronaldo nedelsdamas išsiruošė paatostogauti, juolab kad saulės ir vandenyno mėgėjų pamilta Ibizos sala nėra taip toli.

Paparaciai ilgai gumos netempė ir jau pačią pirmą C. Ronaldo buvo užfiksuotas smagiai laiką leidžiantis jachtoje. Ir žinoma ne vienas – jam draugiją palaikė išvaizdžių vyrukų kompanija.