Tokios problemos priežastis - labai paprasta. Daug vyrų tyčia gana neaiškiai kviečia moteris į pasimatymus. Taip jie elgiasi, nes bijo sulaukti neigiamo atsakymo. Nors ir labai nemalonu likti atstumtam, tačiau būtina iškart aiškiai leisti moteriai suprasti, kad esate ja susidomėjęs. Kitu atveju, neverkšlenkite, kad įstrigote vadinamojoje „draugo zonoje“.

Merginai patiks jūsų pasitikėjimas savimi. O jei laikysitės šių taisyklių, šansai, kad ji pasakys taip, žymiai padidės.

Planuokite pasimatymus iš anksto

„Kai jūs planuojate pasimatymą, turite parodyti jai, kad ji išskirtinė ir gerbiate jos laiką. Pakvieskite ją maždaug prieš savaitę, o dar daugiau laiko skirkite, jei planuojate kažką ypatingo, pavyzdžiui koncertą arba žygį pėsčiomis. Jei ji sakys, kad yra užsiėmusi, tiesiog paprašykite jos pasiūlyti jai patogią dieną“, - sako April Masini, knygos „Pasimatymas ne iš tavo lygos“ autorė.

Apsimeskite, kad dabar 1999 metai

Du žodžiai: paskambink jai. Pusė tyrime dalyvavusių moterų tikino, kad susirašinėjant žinutėmis, daug sunkiau suprasti, ar iš tiesų kviečiate ją būtent į pasimatymą.

O net 85 proc. moterų sakė, kad joms labiau patinka, kai vaikinas kviesdamas į pasimatymą paskambina.

„Be to, jai patinka girdėti tavo balsą ir ji pagalvos, kad tau yra svarbi, nes nepasivarginai paskambinti “, - sako A. Masini.

Neapgaudinėk

Pasakymas „paveikim ką nors“, gali sukelti dvejonių. Gal tu turi mintyje, kad tiesiog paveiktume ką nors kaip draugai. O pasakymas „išeikim kur nors“, gali reikšti, kad tu tiesiog vakarieniaudamas nori kompanijos.

Magiški žodžiai, kurie nepalieka jokios vietos nesusipratimams ir interpretacijoms: „norėčiau tave nusivesti...“

Jei ji žinos, kad tu kvieti ją į pasimatymą, ji turės progą pasakyti, ar ji tavimi susidomėjusi. Jeigu ne? Tada bent žinosi iš karto. Tau tiesiog nereiks gaišti laiko su žmogumi, kurio nedomini. Ir skirti laiką tos vienintelės paieškoms.

Padaryk namų darbus

Pasimatymas bus nevykęs, jei neturėsi plano. Todėl sugalvok veiklą. Tačiau ta veikla turi atitikti jos pomėgius. Taip parodysi, kad esi sumanus ir dėmesingas. Pavyzdžiui, jei ji mėgsta būti lauke, pakviesk ją į žygį arba iškylą. Jei jai patinka vynas, nusivesk į vyno ragavimą.

O kas, jei ji pati tave kviečia?

Jei ji pati imasi iniciatyvos ir kviečia praleisti laiką kartu, pirma turi išsiaiškinti, ko ji tuo siekia.

Kad tą padarytum, elkis kaip per pasimatymą. Solidžiai apsirenk, pasikvėpink, atidaryk jai duris ir pasiūlyk apmokėti sąskaitą.

Stebėk, kaip ji į tai reaguos. Jeigu ji atrodys patekusi į nepatogią padėtį arba reikalaus, kad dalintumėtės sąskaitą per pusę, gali būti, kad tai tėra draugiškas susitikimas. Bet jei ji priima tavo džentelmeniškumą, pabandyk nepastebimai įterpti žodį „pasimatymas“ į pokalbį. Pavyzdžiui, nerimtai pasakykite: „tai geriausias pirmas pasimatymas, kuriame esu buvęs“. Jei ji pakeis pokalbio temą, arba kaip tik jums pritars, tikrai žinosite, kokioje situacijoje esate.