„Per naktį tu sukaupi testosterono, kuris pažadina tavo instinktus ryte, – aiškina seksologas ir intymių santykių specialistas Tammy Nelsonas. - Pridėk prie to rytinę erekciją ir nusirengusią moterį, gulinčią tavo lovoje, ir tu gauni idealią jėgų pusiausvyrą užsiėmimui seksu“.

Tačiau moterys, vos pramerkusios akis, nėra itin nusiteikusios užsiimti seksu, rašoma leidinyje „Men's Health“. Galimai merginoms nepatinka rytinis seksas dėl to, kad jos smarkiai pergyvena dėl savo asmeninės higienos po miego. Ji dar nenusimaudė po dušu, neišsivalė dantų ir netgi dar nepersirengė pižamos. Tai gali ją taip jaudinti, kad ji taps nervinga ir irzli, jei pradėsi prie jos lįsti.

Be to, jei ji dar nenuėjo į tualetą, jei bus sunku pasiekti orgazmą. „Už malonumo viršūnės pasiekimą ir rytinio šlapinimosi sulaikymą yra atsakingi tie patys raumenys“ – aiškina Nelsonas. Jei tu vis dėlto nori pasiekti savo, atlik šiuos veiksmus.

Neskubėk


Pradėk nuo apkabinimų, bet neskubėk imtis ryžtingų veiksmų. Paglostyk jos galvą, po to paliesk jos rankas ir šlaunis. Neduok jai pagrindo manyti, kad tu prie jos lendi, apsimesk, kad visi tavo veiksmai – rytiniai apsikabinimai. Jei ji pajaus, kad tu pernelyg skubi, ir supras, kad ji dabar ne tos nuotaikos, tu pralaimėsi.

Pamalonink ją keletu komplimentų

„Purvini“ pokalbiai, kuriais jūs užvedate vienas kitą sekso metu, nesuveiks ryte. Čia reikia būti galantišku džentelmenu ir grožėtis tuo, kaip gerai tavo moteris atrodo vilkėdama naktiniais marškiniais. Tai sutrukdys jai jausti nepasitikėjimą dėl to, kaip ji atrodo ryte.

Pasirink teisingą pozą

„Jei jums abiems ryte iš burnos sklinda nemalonus kvapas, venk misionieriaus pozos, kuomet tu su partnere žiūrite vienas kitam į veidą“ – sako seksologė Megan Stubbs. Apversk ją ant pilvo ir pabandyk „šuniuką“, arba tiesiog sek paskui ją į vonią valytis dantų, ir tarsi atsitiktinai – užsiimti seksu.