Kol kas jo paskyroje – per 600 tūkstančių sekėjų, tačiau didžiajam proveržiui prieš kelerius metus Lietuvoje pasirodęs ir gana dažnai čia besisvečiuojantis amerikiečių verslininkas dar tik ruošiasi.

Žiniasklaidos priemones reguliariai pasiekia pranešimai apie interneto verslininką, kuriuose figūruoja moterys, automobiliai ir prabangus gyvenimo būdas. Neseniai buvo pranešta, kad verslininkas įsigijo automobilį „Ferrari Italia 456”, tiesa, ne naują – šis pirkinys papildė jo kolekciją, kurioje yra 2010 metų BMW 328i, 2013 metų „Maserati Granturismo Sport“ (GTS) ir 2014 metų „Maserati Ghibli“.

Jaunasis turtuolis neslepia, kad prabangios mašinos visada atkreipia merginų dėmesį, rašoma pranešime žiniasklaidai. „Tiek Amerikoje, tiek Lietuvoje tuo įsitikinau. Ir „Maserati“, ir „Ferrari“ markės automobiliai traukte traukia moteris, o vyrai paprastai nužiūri pavydžiai“, - pranešime cituojamas amerikietis. šyptelėjo amerikietis.

Ilgą laiką Aaronas buvo tik „Maserati“ markės gerbėjas. Šie automobiliai jam patiko vien dėl išskirtinio variklio griausmo. Pasak verslininko, jis unikalus. Tačiau dabar, įsigijęs ir „Ferrari“, Aaronas neslepia, jog abi šios automobilių markės yra tolygios.

„Dabar man didžiausia problema išsirinkti, su kokiu automobiliu važiuoti“, - juokėsi Aaronas.
Tiesa, vyras neslepia, kad į darbo susitikimus vyksta tik su aukščiausios klasės automobiliais. Pasak A. Perezo, to reikalauja verslo etiketas. Jo turimi du „Maserati“ automobiliai šiek tiek skiriasi – vienas yra dviejų durų, o kitas – keturių.

Tačiau laisvalaikiu ar iki parduotuvės vyras važinėja su gerokai kuklesniu BMW markės automobiliu.
Iki šiol tris automobilius turėjęs verslininkas lengvai juos sutalpindavo į savo garažą, tačiau dabar tai gali būti problema, nes atsirado dar viena transporto priemonė. A.Perezas gyvena vakarinėje pakrantėje, Kalifornijos valstijoje, Malibu.
„O čia surasti gerą būstą ir dar su milžinišku garažu praktiškai neįmanoma“, - atsiduso milijonierius, ketinantis netrukus vėl užsukti į Lietuvą.