Priminsime, kad Danas Bilzerianas ir Billas Perkinsas prie azartinio žaidimo stalo susiginčijo, ar galima per 48 valandas dviračiu nuvažiuoti 515 kilometrų, skiriančius Los Andželą ir Las Vegasą. Vyrai sukirto rankomis iš 1,2 mln. dolerių, tačiau panašu, kad Danas Bilzerianas bet kokiu atveju nepralaimės šių lažybų.

Milijonieriaus paskyroje pasirodė keliolikos sekundžių filmukas, puikiai iliustruojantis, kuo virto Dano Bizeriano žygis dviračiu: milijonierių lydi ne tik pagalbinis autobusiukas, bet ir keliolikos ant motociklų įsitaisiusių policijos pareigūnų eskortas, o taip pat ir televizijos autobusas.

Specialiai šiam žygiui buvo sukurtas tinklapis, kuriame talpinama visa žygio dokumentika, tačiau norintys susipažinti su ja, turi susimokėti beveik 10 dolerių. Žinant, kad Dano Bilzeriano paskyrą „Instagram“ seka per 16 milijonų, o feisbuke – kiek mažiau nei dešimt milijonų, galima tikėtis, kad nepaisant pasipylusių komentarų, jog „Bilzerianas tikisi surasti kvailelių“, atsiras nemažai norinčių už 10 dolerių susipažinti su žygio vaizdo įrašais ir nuotraukomis.

Nereikėtų atmesti versijos, kad šis žygis jau iš anksto buvo parduotas vienai iš Amerikos televizijos kompanijų, kurios už ryškias žvaigždes ir įdomius siužetus pasiruošusios mokėti milijonus. Tad jei „Instagramo“ karalius ir neįstengs per 48 valandas numinti 515 kilometrų bei bus priverstas atsisveikinti su 1,2 mln. dolerių, ši suma jam atgal į kišenę gali sugrįžti padidėjusi kelis kartus.

21 hours in on 300 mile bike bet, updates on 48hourbet.com 📷 @dronefly

A video posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Mar 30, 2016 at 1:21pm PDT