Šiandien Brocko O'Hurno gyvenimą „Instagrame“ seka 1,8 milijono gerbėjų. Rytoj šis skaičius bus didesnis bent keliais tūkstančiais.

Kas jis, naujasis „Instagram“ herojus? Pradėkime nuo išvaizdos – o 24 metų Brockas O'Hurnas atrodo išties įspūdingai: ilgaplaukis, tvirtai suręstas, 204 cm ūgio ir 113 kilogramų svorio XXI amžiaus Tarzanas.

Pakanka žvilgtelėti į bet kurią jo nuotrauką (o jomis Brockas O'Hurnas dalijasi gausiai), jog galėtume nesunkiai įsitikinti: sportas šiam vaikinui nesvetimas – puikiai išvystyti raumenys, išryškintas pilvo presas. Pridėkime ilgus plaukus, žydras akis ir madingą hipsterišką barzdą ir suprasime, kodėl dėl jo alpsta dailiosios lyties atstovės.

Pats Brockas O'Hurnas yra prisipažinęs, jog prie jo gatvėje neretai prieina nepažįstami žmonės ir prašo leisti paliesti jo ševeliūrą.

Kol kas pagrindinis Brocko O'Hurno pajamų šaltinis – fitneso treniruotės, taip pat jis neseniai pradėjo filmuotis reklamose, laisvalaikiu bando jėgas kaip fotomodelis.

Tiesa, jai fotosesijos vyksta viešose vietose, jos gali užsitęsti – reporteriai suskaičiavo, jog per vieną fotosesiją prie ilgaplaukio milžino priėjo trisdešimt žmonių, prašydami kartu su jais nusifotografuoti.

Kaip jis sugebėjo tapti tokiu populiariu?

„Ką aš padariau? Nieko. Paprasčiausiai susikūriau „Instagram“ paskyrą“, - sako Los Andžele gyvenantis vyras, kurio kol kas, kaip pat sako, "širdis yra laisva".

If you are ever curious that Vikings still roam this Earth... I can assure you.. We still do 😏

A photo posted by Brock O'Hurn (@brockohurn) on Feb 1, 2016 at 1:06am PST

I've never had a fear of hard work.. I'll continue to do so until all my dreams come true. Goodnight 🌎

A photo posted by Brock O'Hurn (@brockohurn) on Jan 24, 2016 at 11:05pm PST

Long Overdue... 🏄🏼🙏🏽😏

A photo posted by Brock O'Hurn (@brockohurn) on Jan 10, 2016 at 2:59pm PST

Sometimes you gotta just live... 😏 Chillin with wild pigs .. 🐷🙌🏼

A photo posted by Brock O'Hurn (@brockohurn) on Dec 5, 2015 at 10:54am PST