– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?


– Aš neturėjau jokios lieknėjimo patirties. Svėriau 105 kilogramus, prasidėjo sveikatos problemos – aukštas kraujo spaudimas. Aš dirbu pamainomis, po 12 valandų ir dieną, ir naktį, todėl, pavyzdžiui, reguliarus sportavimas netiko. Su tokiu krūviu juk neįmanoma suplanuoti jokios sporto veiklos! Su dviračiu kartais pavažinėju, tai ir viskas.

– Kaip nusprendei lieknėti?

– Pačiam jau buvo nusibodęs tas pilvas! Be to, supratau, kad taip ilgiau nebegaliu – su sveikata juokai maži!

– Kas toliau?


– Pamačiau internete – buvo straipsnis apie Stokholmo dietą. Siūlė užpildyti testą, kuriuo nustatoma, kiek kilogramų reikia netekti iki sveiko svorio. Aš iš pradžių ta testą užpildžiau iš smalsumo, bet galiausiai gavau pažadą – arba numesiu svorio, arba susigrąžinsiu pinigus. Tai mane įtikino – užsiregistravau į programą, o kitą dieną aš jau galėjau pradėti.

Intars Aulis: prieš ir po. Organizatorių nuotr.

– Kaip sekėsi laikytis plano?

– Pirmieji rezultatai buvo jau po kelių dienų, ir jie buvo fantastiški – pirmieji 6 kilogramai dingo pirmąją savaitę. Toliau dar daugiau – iš viso laikydamasis Stokholmo dietos numečiau 25 kilogramus! Draugai ir kolegos giria, stebisi – kaip aš taip pasikeičiau per tokį trumpą laiką. Jaučiuosi puikiai, nes iš tikrųjų pagerinau ne tik savo išvaizdą, bet ir sveikatą!

– Ką rekomenduotumei kitiems, taip pat norintiems pakeisti savo išvaizdą ir sulieknėti?

– Tai tiesiog reikia išbandyti! Nes kol neišbandysi, nežinosi – koks tai yra jėgų antplūdis ir kaip lengvai iškart jautiesi, numetęs nereikalingus kilogramus! Vienareikšmiškai – pirmyn! Visiems patariu užsiregistruoti ir pabandyti – rezultatas garantuotas!

Paspausk čia – Stockholmhealth.com – ir greitai bei sveikai atsikratyk antsvorio!