Į gaisro vietoje dirbusių fotoreporterių akiratį pateko ne vienas gelbėtojas, tarp kurių, kaip vėliau paaiškėjo, buvo ir šalies vyriausybės vadovo Maktoumo bin Rashido Al Maktoumo sūnus, šeichas Mansooras bin Mohammedas al-Maktoumas.

Gelbėtojo uniformą vilkintis 26 metų šeichas niekuo neišsiskyrė iš kitų, ir tai jam pridėjo dar daugiau populiarumo balų – karštose vietose nedažnai gali išvysti karališkųjų šeimų atžalas.

Mansooras bin Mohammedas al-Maktoumas yra vienas iš 23 savo tėvo vaikų, ir, ko gero, vienas mėgiamiausių bei populiariausių Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Jaunas vyras turi savo paskyrą populiariame „Instagram“ socialiniame tinkle, kur publikuoja įvairias savo gyvenimo akimirkas. Šeicho paskyra yra gana populiari – turi daugiau nei pora šimtų tūkstančių sekėjų.

2015 metų rudenį vyriausiasis Maktoumo bin Rashido Al Maktoumo sūnus Rashidas mirė gana mįslingomis aplinkybėmis – žiniasklaidoje netrūko spėliojimų, kad 33 metų vyro gyvybę galėjo pasiglemžti besaikis narkotikų ir steroidų vartojimas.

😎

A photo posted by Mansoor bin Mohammed Almaktoum (@mansoorbinmohammed) on Nov 1, 2015 at 5:56am PST

🏊 🚴 🏃

A photo posted by Mansoor bin Mohammed Almaktoum (@mansoorbinmohammed) on Aug 4, 2015 at 2:51am PDT

A great way to start the summer! ☀️

A photo posted by Mansoor bin Mohammed Almaktoum (@mansoorbinmohammed) on Jul 28, 2015 at 6:28am PDT