Pažinčių puslapis HowAboutWe.com, kurio dalyviai patys siūlo pasimatymų idėjas, ištyrė, kokie susitikimai merginoms palieka geriausią įspūdį. Tau lieka tik pasinaudoti vienu iš keturių žemiau pateiktų būdų ir teoriją paversti praktika.

Pirmas variantas – pakviesk ją pasivaikščioti

Nustebai? Tačiau iš tikrųjų tai yra vienas geriausių būdų arčiau pažinti savo simpatiją. Pusvalanduko trukmės pasivaikščiojimas gamtoje pagyvina bendravimą, o nejaukias pauzes galima užpildyti reikšmingais pastebėjimais: „Pažiūrėk, kaip gražu!“. Žinoma, jei tik neatsidūrėte pernelyg arti Kariotiškių sąvartyno. Be to, žurnalas „Social Cognition“ teigia, jog po tokių pasivaikščiojimų moterys pajunta didesnį artumą tiems, kurie yra šalia. 

 
Būk kietesnis nei kiti. Idealus pasivaikščiojimas turėtų trukti apie pusvalandį, o jo finalas – apetitą keliantis piknikas. Pledas, butelis vyno, neįmantrūs, bet skanūs užkandžiai – nereikės nieko ypatingo, tačiau jos akyse tu jau tapsi herojumi, tikru svajonių skautu. 

Antras variantas – laipiojimas uolomis

Išsigandai? Bet kodėl gi ne? Lietuvoje tikrų kalnų nėra, tačiau gali rasti kelias aikšteles su uolų imitacijomis, o tai taip pat padės gauti adrenalino, kuris, beje, artimas seksualiniam susijaudinimui, dozę. Pasiekėte olos viršūnę? Dabar galite užkąsti ir tuo pačiu aptarti, kada ir kur susitiksite kitą kartą. 

Būk kietesnis nei kiti. Būtinai rezervuok laiką aikštelėje, kurioje galima laipioti uolų imitacijomis – neduok Dieve, jei jums atėjus, nebus laisvų vietų. Moterims patinka laiką ir laisvalaikį sugebantys planuoti vyrai, o ne tokie, kurie kvailai išsišiepę aiškina: „Oi, kažkodėl aš nepagalvojau“. 

Trečias variantas – drauge praleistas rytas

Susitarkite susitikti poilsio dienos rytą ir kur nors kartu nueiti, tarkime, į Tymo turgelį (jei gyventate Vilniuje) arba kitas ūkininkų turgavietes. Kartu praleistas rytas pasižymi svarbiu efektu: žmonėms tarsi atrodo, jog jie kartu praleido naktį, o dabar štai išėjo pasivaikščioti.

Būk kietesnis nei kiti. Leisk jai pačiai pasirinkti, kokiu tempu žingsniuoti pro prekystalių eiles, vis pasidominit: „Kiek kainuoja braškės? O ridikėliai? O šie puikūs lašinukai?“. Tu pats tuo laiku gali nupirkti kokį niekutį iš amatinininkų – tai bus niekuo neįpareigojanti, tačiau maloni smulkmena.

Ketvirtas variantas– nespjauk į greitą maistą

Nuėjote į kiną? Apsilankėte parodoje? Pasivaikščiojote miesto parke? Pats laikas čia pat užkąsti. Greito maisto restoranas – tinkamiausia vieta, galinti paįvairinti pasimatymą. Ir tai žymiai geriau, nei leisti laiką tradiciniame restorane, ilgai laukiant patiekalų ir vienas kitą tyrinėjant žvilgsniais.

 
Būk kietesnis nei kiti. Tu manai, kad greitas maistas – tai visiškas nesusipratimas? Tačiau, visų pirma, neverta švaistytis pinigais per pirmą pasimatymą. O ir faktas, kad savo rankose laikai jos mėsainį – tai jau kažkas intymaus. Bent jau tuo įisitikinę Klemsono universiteto sociologai.