Sulig kiekviena diena jūs vis daugiau sužinote vienas apie kitą – kartais ir ne visai malonių dalykų. Tarkime, atsigulęs šalia jos lovoje, svajingai kedeni jos plaukus ir staiga suvoki, jog jie nėra tikri.

Tačiau tai yra tik menkniekis palyginti su tikru iššūkiu – kaip bendro gyvenimo pradžioje ryžtis nueiti į tualetą atlikti „didelį reikalą“. Juk jums besiglaustant Nidos kopose ir žvelgiant į žvaigždėtą dangų tai mažiausiai rūpėjo, tad jai esant šalia jūs kantriai kentėjote.

Visai kitaip situacija klostosi persikėlus į Pilaitę ir vieną dieną suvalgius aštrų čili troškinį, kuris jūsų viduje sprogsta kaip atominė bomba. Žinoma, tokiam ekstra atvejui galima kažką sugalvoti – įjungti plaukų džiovintuvą tualete, o paskui uždegti degtuką, taip panaikinant ore tvyrančius įrodymus, o antrajai pusei paaiškinant, jog staiga kilo nenumaldomas noras sugrįžti į vaikystę ir užkurti indėnišką lauželį.

Tačiau anksčiau ar vėliau jūsų fantazija išseks. Kaip elgtis draugystės pradžioje, kai dar nesiryžti antrajai pusei pasakyti, kur pradingai dvidešimčiai minučių ir dar su populiariu žurnalu rankose? Mes jums padėsime.

Atlik tai, kai ji miega

Dailioji lytis paprastai pasižymi įpročiais – tam tikrą valandą keliasi, geria kavą, eina į dušą ir taip toliau. Taigi, vienas būdų atlikti „didelį reikalą“ - kai ji jau miega arba kol dar nėra atsikėlusi. Per kelias dienas perprasi jos grafiką, ir tada jau liks tik pasirinkti – ryte ar vakare užsidaryti nedideliame kambarėlyje.

Atlik tai, kai ji žiūri TV

Ačiū Dievui, Lietuvos televizijos rodo daug laidų ir serialų, kurios taip prikausto merginas prie žydrojo ekrano, jog tualete gali praleisti ir pusvalandį, o ji tavo dingimo nė nepastebės. „Moterys meluoja geriau“, „Valanda su Rūta“ ar „KK2 penktadienis” - štai kas labiausiai tinka šiai operacijai. Jei jūsų bute nėra plazminio televizoriaus su milžiniška įstrižaine (nors tai sunkiai įsivaizduojamas atvejis Pilaitės mikrorajone), padės nešiojamas kompiuteris. Atsivertęs Youtube, garsiai suklik „Brangioji, pažiūrėk kokie faini kačiukai“ ir staigiai mauk į tualetą. Na, o jei jai paskambins mama ar draugė, gali būti ramus – pati mergina bandys susirasti nuošaliausią kampelį, kad tik tavo ausys negirdėtų tarp mūsų mergaičių stiliaus kalbų.

Atlik tai, kai ji prausiasi po dušu

Jei jums pavyko išsinuomoti tik sovietinės statybos butą, tai gali tapti netgi pliusu, mat tokiuose butuose tualetas ir vonios kambarys yra atskiri. Tad jai nuėjus į dušą, gali ramiai patraukti atlikti „didelio reikalo“ su savimi pasiėmęs šūsnį laikraščių – kas jau kas, o dušas dailiąją lytį įtraukia ilgam. Svarbiausia, jog dušas šniokščia kaip Niagaros krioklys, tad jokie kiti garsai jo nepermuš.

Kaip elgtis per „avarinę situaciją“

Gali keiktis kiek nori ir save vadinti pusgalviu, tačiau jau vėlu – balta mišrainė, sumaišyta su pora bokalų „Varniukų“, veržte veržiasi per užtvanką.

Pats paprasčiausias, tačiau veiksmingiausias būdas – pasiskųsti geliančiais sąnariais ar kūną krečiančiu šaltuku, sprukti į vonios kambarį, atsukti dušą, o pačiam nusileisti ant šalia esančio sosto. Antroji pusė tik užjaučiančiai linguos galva ir net neklaus, kodėl užtrukai taip ilgai.

Tačiau jei vonios ir tualeto kambariai yra atskiri? Tuomet čiupkite išmanųjį telefoną, pasigirkite mylimajai, kad į jį parsipompavote naujausią nuožmų metalą grojančios grupės „Cannibal Corpse“ albumą, kuri nekantraujate išgirsti, o ausines, deja, pametėte, ir jūsų antroji pusė pati ištrems jus į tualetą. Labai gerai, kad mada įrašyti trumpus, 35-45 minučių albumus, praėjo, tad melomano šventovėje galėsite praleisti ir valandą, o gal net ir daugiau.

Yra ir dar vienas variantas, galintis padėti per „avarinę situaciją“. Kad ir kaip būtų sunku, išspauskite šypseną ir priminęs, kad šiandien švenčiate šeštąją savo draugystės dieną, praneškite jai džiugią žinią – ruošiate prašmatnią vakarienę. Tik štai, pamiršote nupirkti šprotų, o vakarienės gaminimo procesas jau prasidėjęs ir jūs niekaip negalite palikti vyriausiojo virėjo posto. Patikėkite, jūsų meilė lyg raketa šaus į „Maximą“ ar „Iki“, o jūs turėsite pakankamai daug laiko – ar matėte moterį, kuri parduotuvėje apsisuktų mažiau nei per pusvalandį?