„Fornasetti“ prekių ženklo pagrindas yra klasikinio dizaino bei objektų atgimimas ir atsinaujinimas, suteikiantis jiems naują tikslą ir išsaugantis kūrėjo idėją. Norėdamas atgaivinti nesenstantį dizainą priėmiau sprendimą pritaikyti klasikinį motyvą šiuolaikiškam, laiką matuojančiam įrenginiui“, – laikrodžio dizainą apibūdina Barnabas Fornasetti.

Naujasis laikrodis leis naudotojams neprarasti ryšio, kad ir kur jie bebūtų bei gauti pranešimus apie skambučius, el. laiškus, tekstines ir sparčiąsias (angl. instant messages) žinutes. Išskirtinis laikrodžio ciferblatas puoštas žinomu „Tema e Variazioni“ motyvu, o laikrodžio dirželis ir dėžutė yra klasikinės žalios „Malachite“ spalvos, būdingos šių mados namų kūriniams. Dėžutės dangtelyje vaizduojama rakto skylutė padeda iš karto pažinti, kad tai – šių Italijos mados dizainas. Aukščiausios kokybės laikrodyje dera nesenstanti paviršiaus estetika ir viduje slypinčios išmaniosios technologijos.

„Bendradarbiavimas su šiais mados namais mums reiškia nuostabios kelionės, sujungiančios šiuolaikines technologijas ir meną, dizainą ir kultūrą, pradžią. Tai – pirmoji, tačiau tikrai ne paskutinė kelionė kultūrinio bendradarbiavimo keliu, nes siekiame tapti šiuolaikiškiausi meno srityje“, – teigia „Huawei“ vartotojų verslo grupės vadovė Glory Zhang.

Specialios serijos laikrodis nebus parduodamas, laikrodis – išskirtinė dovana „Vogue China“ dešimties metų jubiliejaus, surengto Milano madų savaitės metu, svečiams. Laikrodžio reklaminės kampanijos ir fotosesijos reklaminiais veidais tapo supermodeliai Karlie Kloss ir Seanas O’Pry.

Pristatydama laikrodį technologijų milžinė taip pat pristato dizaineriams ir menininkams skirtą „Design Powered By Huawei“ platformą, kuri suteiks galimybę kūrėjams bendrovės tinklapyje talpinti savo pasiūlymus. Tai gali būti ir esamų produktų naujos išvaizdos idėjos, ir žvilgsnis į ateitį – unikalūs telefonų ar laikrodžių dizaino pasiūlymai.

Klasikinio dizaino estetika su išmaniąja technologija

Visų serijų išmanieji laikrodžiai gaminami iš šiuolaikiškų medžiagų. Jų šaltai kalto nerūdijančio plieno korpuse įrengtas apskritas 1,4 colių jutiklinis AMOLED ekranas padengtas įbrėžimams atspariu safyriniu stiklu yra ir šveicariškų laikrodžių gamintojų pasirinkimas. Laikrodžio ciferblato skersmuo yra tradicinio, rankiniams laikrodžiams būdingo 42 mm dydžio.

Aukščiausios klasės laikrodžio dizainas įkūnija mados ir technologijų vienybę. Galimybė atsisiųsti muziką ir jos klausytis atsijungus nuo interneto, taip pat belaidėms ausinėms jungti skirta „Bluetooth“ ryšio technologija paverčia laikrodį puikiu bėgiojimo palydovu. Širdies ritmo jutiklis tiksliai matuoja širdies ritmą, o 6 ašių judesio daviklis gali atpažinti įvairius veiksmus: ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu ir lipimą laiptais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)