Ši su Prancūzijos karališkojo teismo atmosfera deranti kosminė era – būtent tai, ko mados namų „Dior“ kūrybos direktorius Rafas Simonsas norėjo 2015 m. pavasario-vasaros gatavų drabužių kolekcijos pristatymui, o pagrindine šio pristatymo tema tapo kelionė laiku.

Šio šou aprašyme belgas dizaineris R. Simonsas paaiškina, kad daugiausiai baltos spalvos suknelės ir paltai apjungia Prancūzijos karališkojo teismo mantijas su pilotų ir astronautų kostiumais bei mokyklinėmis uniformomis.
Svečiams, tarp kurių buvo Dakota Fanning ir buvęs supermodelis ir pirmoji Prancūzijos ponia Carla Bruni-Sarkozy, buvo pasiūlyta atsisėsti šalia apskritimo formos iš apačios apšviesto podiumo.

Madų šou prasidėjo nuo akinančiai ryškios šviesos ir kurtinančio sintezatoriaus garso takelio, o tada ant podiumo pasirodė baltas medvilnines kelnes ir palaidines vilkintys modeliai.

Rankomis megzti aukštakulniai ir koją aptempiantys batai papildė fetišistinio Edvardo epochos dvelksmo kupinus drabužius.

Laisvo silueto baltos medvilninės į marškinius panašios suknelės aukštomis apykaklėmis ir ilgomis rankovėmis priminė siuvinėtus ligoninės apdarus.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!